Fruška gora: Holivudska perverzija na srpski način

Luksuzno imanje na Fruškoj gori

Ako ste se pitali kako izgleda imanje u vrijednosti od skoro dva miliona evra, otkrivamo vam posjed u multietničkoj sredini banje Vrdnik! Radi se o posjedu u vlasništvu Damira Dokića, oca nekada uspješne teniserke Jelene Dokić, koji je on oglasio za prodaju još tokom prošle godine.

Na obroncima Fruške gore, u mjestu u kojem stanuje više od 17 različitih nacija, nalazi se luksuzna kuća koja se prostire na 540 kvadraznih metara metara. Okućnica zauzima pet hektara zemlje, a kuća se sastoji od šest soba, pet kupatila, saune, teretane, bilijar sale, tri garaže i tri terase. Pored toga, opremljena je video-nadzorom, podrumom dužine 40 metara za skladištenje vina i rakije, ali i 1.500 metara kvadratnih pomoćnih objekata – kancelarija i magacina – sadržaj je ovog bogatog imanja smještenog na svega 25 kilometara od Novog Sada i 75 kilometara od Beograda.

Okućnica zauzima pet hektara zemlje, a kuća se sastoji od šest soba, pet kupatila, saune, teretane, bilijar sale, tri garaže i tri terase

Čitav posjed je ispreplitan asfaltiranim stazama i specijalnom rasvjetom, a da u proljeće izgleda još ljepše pobrinuo se vlasnik koji je na 13 i po hektara zasadio šljive, kruške, dunje i kajsije sa zaštićenim geografskim porijeklom. Pored toga sagradio je i ribnjak, teniski teren, štalu sa koralom i četiri boksa za konje.

Cijelo imanje se nalazi u jednom komadu, a okružuju ga šuma i fruškogorski proplanci.