Kijanu Rivs kreirao još jedan nevjerovatni motor

Motorcycles-Method-143

Kada govorimo o holivudskim glumcima sa A liste, onda je Kijanu Rivs jedan od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca. Međutim, iako je jedan od glumačkih velikana, ovaj čovek živi skromnim životom i trudi se da bude normalna osoba. Vozi se metroom, ne troši milione dolara na gluposti i trudi se da pomogne svim svojim fanovima.

Ipak, Kijanu ne krije da je veliki ljubitelj dvotočkaša i on je definitivno jedan od najvećih bajkera Holivuda. Zbog toga je on odlučio da se posveti svojoj strasti i hobiju i da počne da kreira unikatne motore.

Keanu Reeves motorcycle
Najveći bajker Holivuda

Njegova kompanija nosi naziv „Arch Motorcycle“ i sada je predstavila novo remek djelo koje nosi naziv Method 143. Ovo je ograničeno izdanje koje će biti proizvedeno samo u 23 primjerka, što znači da će samo srećnici moći da priušte ovaj motor.

Method 143 je napravljen od karbonskih vlakana što ga čini nevjerovatno lakim i jakim i zbog toga je on ultimativni trkački motor. Što se tiče dizajna, ovaj motor je zaista nevjerovatan i teško ga je opisati rečima. Jasno se vidi sudar stare škole dizajna i moderne tehnologije, ali Arch Motorcycle kompanija se potrudila da ovo bude „nejked“ model sa ogromnim prednjim farom koji zaista izgleda fenomenalno.

Motor djeluje snažno i agresivno, a ogromne izduvne grane i masivni rezervoar samo pojačavaju takav izgled. Ispod rezervoara se nalazi V motor od 1400 kubika koji stvara prilično veliku konjažu i koji će vam omogućiti sjajne vozačke performanse.

Nažalost, informacije o cijeni nisu dostupne i to će moći da saznaju samo oni koji budu kontaktirali ovu kompaniju i koji budu naručili ovo remek djelo na dva točka.