Šokantno otkriće naučnika: Hrana se koristi kao oružje

hrana-kao-oruzje

Nije vam čudno što uz toliko napredovanje nauke i medicine raste broj bolesnih? Čini se da nešto ne štima. Sve je više neoborivih dokaza da se hrana danas koristi kao oružje protiv čovječanstva. To je vrlo podmukao i tihi rat protiv čovječnosti, vrlo dobro zakamufliran, a posljedice su strašne. Hrana koju jedemo mijenja ljudsko biće, a samim time i stvarnost koju živimo.

Prvi svjetski rat vodio se u rovovima s ljudima i oružjem! Drugi svjetski rat bio je namjerno izazvan i bio je genocidnog karaktera. Bitka se vodila naprednim kinetičkim oružjem, ali i hemijskim oružjem osmišljenim od farmaceutske industrije. Nakon Drugog svjetskog rata i nacističke ere rat se prividno prikriva, a vođe iz nacističkog doba osnivaju farmaceutsku industriju koja u svojim rukama drži i hranu i lijekove cijeloga svijeta.

Treći svjetski rat je u toku. On se odvija upravo sada protiv svakog živog bića. Hrana je dizajnirana da ubija, smatraju pojedini stručnjaci! Otkriće je to nezavisnog američkog laboratorija Natural Newsa koji je analizirao više od 1.000 vrsta različite hrane, od “super” hrane do junk fooda preko vitamina, žitarica i svega što se danas nudi pod oznakom “hrana”.

Labs-Mike-Adams
Majk Adams: Današnja hrana je dizajnirana da ubija

Naučnik Majk Adams došao je do zaključka kako je današnja hrana dizajnirana da ubija! Kako je istakao njegova istraživanja su pokazala zastrašujuće činjenice, kao na primjer, da hrana danas izaziva smrt, psihičke bolesti poput demencije, stresa, depresije, preko neplodnosti do oštećenja pojedinih organa, ali i ono što je najvažnije, dolazi do gubitka sposobnosti čovjeka da razmišlja racionalno; dolazi do smetenosti, nedostatka koncentracije, zaboravljanja itd.. Tu su i kožne bolesti, tumori, moždani udari i sve druge napasti koje se kriju iza riječi – hrana.

Rezultat toga je, tvrdi Adams, ono što vidimo – masovno ludilo i retardacija, porast kriminaliteta, kolaps masovne radne snage, povećanje ovisnika o državnoj blagajni, kolaps demokratija koje ne mogu zaživjeti zbog kognitivne retardacije masa koje imaju pravo glasa, porast zatvorske populacije, ali i potpuni kolaps sposobnosti sveopšte javnosti koja ne može shvatiti ni osnovne informacije koje im se serviraju u mainstream medijima. Dugoročne posljedice ovog raširenog trovanja hranom su kako upozorava Adams: potpuna propast moderne ljudske civilizacije i to iz više rezloga; ekonomske neodrživosti, ekološkog uništenja, masovne depopulacije stanovništva, ali i političkog nasilja koje je sve češće.